Start Algemeen Lid worden
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Een proeftraining en daarna? PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 14 augustus 2008 20:09

U kunt bij de SG WZC drie proeftrainingen volgen om te kijken of u zelf, uw zoon of uw dochter waterpolo een leuke sport vindt. Het A- en B zwemdiploma is hiervoor een minimaal vereiste.
Na aanmelding voor de proeftrainingen ontvangt u een e-mail met daarin een tijdstip waarop u het best kunt komen kennismaken. De desbetreffende trainers worden hierover voorafgaand geïnformeerd. Het enige dat u nodig heeft voor deze proeftraining is een zwembroek of badpak en een handdoek.

Als na de proeftrainingen blijkt dat waterpolo de sport is waarmee u of uw kind verder wilt, is de volgende actie van u nodig:

  • Aanmelding bij één van de basisverenigingen van SG WZC. Omdat WZC een startgemeenschap is, dient u lid te worden van één van de basisverenigingen WVZ of ZVZ. Welke basisvereniging u kiest is natuurlijk een vrije keuze en kan via een van onderstaande links:
    WVZ of ZVZ
  • De aanmelding zal door de ledenadministraties van de basisverenigingen bij de startgemeenschap terechtkomen. Hierdoor kan er enige vertraging optreden in uw officiële aanmelding bij de startgemeenschap.
    Komt uw aanmelding binnen bij de startgemeenschap dan zult u een mail ontvangen met algemene informatie bestemd voor nieuwe leden.
  • De Hoofdtrainer Jeugd, die ook op de hoogte wordt gebracht van de aanmelding, bepaalt (in samenspraak met de Technische Commissie) of uw kind direct aan de waterpolocompetitie kan gaan meedoen of dat misschien in eerste instantie alleen de trainingen worden bezocht om meer bekend te raken met de sport en de diverse technieken al een beetje onder de knie te krijgen. Ook kan het zijn dat geadviseerd wordt dat uw kind in eerste instantie gaat meedoen met de minitoernooien om zo beter bekend te raken met de sport.
  • Wordt aangegeven dat uw kind competitie kan gaan spelen of wordt u lid van de senioren en gaat u competitie spelen dan dient voor u of uw kind een startnummer en een startvergunning aangevraagd te worden. Hiervoor zal (jaarlijks) een bepaald bedrag in rekening worden gebracht. Bovendien dient in dit geval een pasfoto ingeleverd te worden bij de wedstrijdsecretaris. Het adres waar de foto heen moet, zult u na aanmelding via de mail ontvangen.
  • Binnen de vereniging hebben wij ook een crawlklas voor onze jongste leden. De trainster van deze groep is gespecialiseerd in het bijschaven van de zwemtechnieken, gericht op het waterpolo. In overleg met de waterpolotrainer bestaat de mogelijkheid om aan deze training deelnemen. Mocht u hierover vragen hebben of denkt u dat uw kind hiervoor in aanmerking komt stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Heeft u andere vragen? Stel die dan gerust via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.