Start Nieuws Algemeen nieuws Nieuwe Hoofdtrainers (Heren en Jeugd C t/m F)
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Nieuwe Hoofdtrainers (Heren en Jeugd C t/m F) PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 13 april 2018 13:45

HOOFDTRAINER HEREN - KORS VAN TILBURG

De TC is verheugd bekend te kunnen maken dat Kors van Tilburg vanaf komend seizoen de Heren Selectiegroep onder zijn hoede zal nemen. Kors heeft de afgelopen twee seizoenen de Dames Selectiegroep getraind en dames 1 gecoacht en stapt nu over naar de heren. Wij wensen Kors en de heren veel sportief succes. Zie ook dit artikel om Kors beter te leren kennen.

Kors van Tilburg

 

 

HOOFDTRAINER JEUGD (C T/M F) - KEVIN VD BOS 

Nog meer goed nieuws, want wij kunnen ook bekendmaken dat Kevin van den Bos zich vanaf begin mei in gaat zetten als Hoofdtrainer voor de C t/m F Jeugd. Bob vd Knaap en Chantal Keyzer blijven verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de A/B groep.
Samen met Bob en Chantal zal Kevin het Jeugdplan verder uitwerken, waarbij aangegeven dat dit qua tactiek en systemen natuurlijk moet aansluiten bij hoe er bij de dames- en heren senioren wordt gespeeld.
Verder zal Kevin de assistent-trainers/coaches en de minder ervaren trainers/coaches begeleiden en opleiden en zal hij zelf ook trainingen geven en een team gaan coachen.
Hieronder stelt Kevin zich nader aan jullie voor:

Hallo iedereen,
Ik ben Kevin van den Bos, 21 jaar en ik ben momenteel aan het afstuderen aan de opleiding Sportmanagement van de Haagse Hogeschool. Ik ben geboren in Den Haag maar woon al een jaar of 15 in Zoetermeer. Mijn hobby's zijn films kijken, een goede Work-Out en natuurlijk waterpolo.

Kevin vd Bos

Ik waterpolo nu al ongeveer 10 jaar. Ik heb in die tijd de gehele jeugdopleiding van SG WZC doorlopen en ik heb een jaartje bij de senioren gespeeld. Twee jaar geleden heb ik de keuze gemaakt, en de kans gekregen, om in Gouda, bij Widex GZC Donk te gaan spelen. Afgelopen seizoen heb ik met het 3e team op het hoogste niveau van Nederland gespeeld, namelijk de Reserve Eredivisie. Ik hoop dat er nog vele polojaren volgen!
Bij SG WZC ben ik toen ik 14 was begonnen met training geven en daar geniet ik nu nog steeds van. Daarom ben ik heel enthousiast en dolblij dat ik nu de kans krijg de jeugdopleiding van de club mede vorm te gaan geven. Hier kijk ik heel erg naar uit en ik hoop, in samenwerking met de coaches en trainers maar natuurlijk ook de andere vrijwilligers, iets moois neer te kunnen zetten waar we over een aantal jaar tevreden op terug kunnen kijken.

 
SG WZC op Facebook SG WZC op Twitter
 

Komende evenementen