Start Nieuws Archief
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Heren 1 SG WZC betaalt drie keer tol PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 12 april 2010 15:33

De uitwedstrijd van SG WZC 1 werd een ware deceptie voor het team van trainer/coach Cees Loendersloot.

In een niet eens zo slechte wedstrijd werd met 4-3 verloren van het zeer middelmatig acterende ZVS 1 uit ’s Gravendeel. “Qua veldspel zag het er allemaal wel aardig uit, maar in de eindfase van de aanval maakten we heel vaak de verkeerde keuzes. Wisten we uiteindelijk wel de vrije man te vinden, was de afwerking ronduit bedroevend, ”wist Loendersloot.
In de beginfase was het aan Zoetermeerse kant juist de verdediging die nogal wat steken liet vallen: drie identieke aanvallen van ZVS werden met een intikbal afgerond, zodat WZC 1 in de tweede periode tegen een 3-1 achterstand aankeek.

Loendersloot: “ZVS heeft zes keer op doel geschoten in de hele wedstrijd en scoort vier maal: een aardig rendement. Wij creëerden per periode vier tot vijf 100% kansen die er geen van alle ingingen, zelfs als er geen keeper meer in het doel lag: dan kun je gewoon niet winnen. We kunnen het ook alleen onszelf verwijten: ZVS speelde naar zijn mogelijkheden, de scheidsrechters waren prima, van het smalle bad hadden we geen last anders kom je niet tot zoveel mogelijkheden.

Ik moet het team toch een compliment maken voor de inzet waarmee de gehele wedstrijd gespeeld is, maar we verspelen hier zelf toch echt onze promotiekansen. En dat is heel zuur. ”Doordat concurrent Westland aan de goede kant van de score bleef tegen De Zeehond (8-5), staat WZC 1 nu twee punten achter op de nummer 2 met een wedstrijd meer gespeeld. Ook al verliest Westland maandag de inhaalwedstrijd tegen MNC Dordrecht blijven die twee punten achterstand gehandhaafd. “Twee keer twee euro tol voor de tunnel en een hele dure tol voor dit verlies,”kon er als wrang grapje bij de Rotterdamse oefenmeester nog van af. “De laatste twee thuisduels dan maar zien te winnen en kijken wat er nog van komt, en ons nu maar gaan richten op de bekerfinale. Anders staan we straks helemaal met lege handen.

”Zaterdag 17 april speelt SG WZC 1 om 19.10uur in De Veur tegen ZPB 4 (Barendrecht).