Start Nieuws Archief
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Dames 1 slaat tegen de nummer vier net de plank mis PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 12 april 2010 21:59

Op 11 april 2010 speelde SG WZC 1, de nummer vijf van de tweede klasse bond, tegen de nummer vier, TRB-RES in Tilburg. Gezien het 3-11 verlies thuis viel er door de dames wat goed te maken.

Gedurende het eerste partje ging het gelijk op. Na de openingsscore aan de kant van WZC kwam TRB al snel aan de goede kant van het scorebord, door een afgemaakte manmeer en strafworp. Een manmeer aan de zijde van WZC maakte de stand 2-2.

In het tweede partje wist TRB een flinke voorsprong te behalen door handig gebruik te maken van enkele foute passes aan de kant van WZC. Ook werden er door WZC enkele fouten gemaakt, die bekocht werden met afgemaakte manmeers en wederom een strafworp. WZC trof wel twee keer doel na twee persoonlijke fouten van TRB.

Bij beide ploegen sloeg de vermoeidheid in het derde partje toe, zodat er aan beide zijden slechts éénmaal werd gescoord. WZC keek tegen een achterstand van 8-5 aan bij de start van het laatste partje.Al snel vond WZC tweemaal het doel door enkele brutale afstandsballen. Dit zette TRB weer op scherp, zodat ze wederom twee doelpunten voor kwamen te staan. Een te vroeg geschoten bal in een manmeer van WZC, maakte dat TRB een één-nul kon uitspelen, 10-7.

Met nog enkele minuten op de klok gingen beide ploegen er vol in. WZC wist nog twee manmeers af te maken, hetgeen helaas niet voldoende was. Gezien de uitslag van de thuiswedstrijd kan WZC terug kijken op een nette, spannende wedstrijd, waarin WZC net te kort kwam.

Volgende week speelt WZC 1 in De Veur tegen de nummer twee, MNC Dordrecht 1, die nog kampioen zouden kunnen worden.  De wedstrijd begint om 17.40 uur.