Start Nieuws Archief
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Opnieuw komt dames 1 niet voorbij Njord PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 25 april 2010 19:59

Op zaterdag 24 april 2010 trad dames 1 van SG WZC aan tegen Njord in Veldhoven.

Waar Njord eerder nog in de race was voor het kampioenschap, staan zij alweer enige tijd derde. Thuis heeft WZC 10-11 verloren, zodat het meenemen van punten uit Veldhoven mogelijk zou moeten zijn. Gedurende de hele wedstrijd ging het eigenlijk gelijk op. Fysiek gezien waren de ploegen aan elkaar gewaagd, hoewel WZC moeite had om de strakke verdediging van Njord te doorbreken en tot scoren te komen.

In het eerste partje wist Njord middels een strafworp op voorsprong te komen. Juist de strakke verdediging van Njord in hun manminders (een 4-1) maakte dat WZC twee manmeers niet wist af te maken.In het tweede partje wist WZC wel tweemaal de manmeer af te ronden. De midvoor van Njord maakte echter ook een mooie actie, waaruit een doelpunt viel. Daarnaast was Njord erg handig in het passeren van de verdedigsters van WZC langs de zijkant. Door vervolgens voor de verdedigster uit te komen en een snelle drukbal te geven, kwam de stand op 3-2.

Een snelle aanval van de zijde van WZC eindigde in een doelpunt in het derde partje, daarmee ook meteen het enige doelpunt. Enkele manmeers aan beide zijden werden niet afgemaakt.

Met een 3-3 gelijkspel startten de ploegen aan het laatste partje. Helaas werd een iets te snelle strafworp gegeven aan Njord, die zij netjes afmaakten. Ondanks meerdere pogingen met verschillende systemen en zelfs nog een manmeer kon WZC de gelijkmaker niet meer scoren en hield Njord thuis de punten.

WZC is met deze laatste wedstrijd op de zesde plek geƫindigd in de competitie. Begin oktober 2010 begint het nieuwe seizoen. Voldoende tijd dus om verbeteringen aan te brengen en nieuwe dingen te leren.