Start Nieuws Archief
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Voor onze leden PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 30 augustus 2008 10:53

Beste leden van de startgemeenschap WZC,

De afgelopen maanden is er op de achtergrond veel werk verzet door een hele kleine groep mensen om de SG WZC een goede start te laten maken. Dat is misschien niet zo soepel verlopen als wij met z'n allen wilden en verwachtten.

  • De communicatie had wellicht frequenter en beter gekund en
  • wij als WPC hadden ons misschien beter moeten realiseren dat het samenvoegen van de poloactiviteiten veel gevoelens zou losmaken.

Ondanks deze constateringen is de intentie van deze groep mensen ten alle tijden gericht geweest op het vormen van een sterke SG waarin sport en plezier samen gaan. Hierbij zijn keuzes gemaakt die ons als WPC logisch leken, maar door de leden niet altijd als logisch zijn opgepakt.
Een voorbeeld daarvan is de keuze van een eigen identiteit en de daarbij behorende kleding. Wij kregen een kans die wij met veel enthousiasme hebben aangegrepen, een kans die de SG en een eigen identiteit al heel snel mogelijk maakt.

Aanstaande maandag vindt de eerste vergadering van de WPC van het seizoen 2008 - 2009 plaats. Na dit overleg zullen wij uitgebreid terugkomen op o.a. de seizoensopening van 6 september aanstaande, het kledingpakket, de teamindelingen en de competitieroosters. Een aantal zaken kunnen jullie nu al terugvinden op onze nieuwe website www.sg-wzc.nl.

Volgende week beginnen de trainingen binnen weer! Kijk voor jouw eigen trainingstijden op onze nieuwe website!

Namens de WPC,
Elly Donker en Erwin Loos.