Start Verslagen Wedstrijdverslagen week 7
Van Brero & Breugem
Project Material Control B.V. (PMC)
Q8 Rokkeveen
Misi
Shell Nederland
Nationale Nederlanden
@Meer Financial Services
Pragmaat Realisatiemanagers
Thermo-Electra Temperature sensor solutions
Aannemersbedrijf VDS - Den Haag
NOC NSF
Wedstrijdverslagen week 7 PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 21 februari 2018 17:51

BZ&PC DG2 - WZC EG3: 13-4
Hoewel de thuisploeg vanaf het begin af sterker was, konden de Zoetermeerse gasten meekomen. Net voor het eind van het eerste part scoorde Tim 2-1, waarna Nadine in het 3e part eerst de 2e voor WZC voor haar rekening nam (5-2) en een minuut later de 3e in het net gooide (6-3). In het laatste part kreeg een speelster van de thuisploeg 4x achter elkaar de kans om te scoren. Met nog een doelpunt van Nadine werd de wat geflatteerde eindstand bereikt.
Volgende wedstrijd: zaterdag 3 maart, uit tegen AZC.

 

Waterpolo Residentie EG1 - WZC EG2: 8-5
Een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij WZC pas in het laatste part de meerdere moest erkennen in de thuisploeg. Volgende wedstrijd: zaterdag 10 maart, uit tegen WZK.

WZC DG2 (Gemengd-D <13) - De Plas DG*1: 10-5
Vanaf het begin was WZC de sterkere ploeg. Doelpunten van Seppe, Tijn, Yela, Nick, Jeremy, Troy en Thomas - een echte teamprestatie dus! Door deze winst is WZC een plaatsje geklommen en staat nu fraai 7e. Volgende wedstrijd: zaterdag 24 februari, thuis tegen AZC, dat 3e staat.

WZC DG1 (Gemengd-D <13) - De Zijl Zwemsport DG2: 11-4
De D1 is net als de meisjes op weg naar het kampioenschap: ook De Zijl werd aan de zegekar gebonden. Door doelpunten van Kyara, Stijn, Thomas, Marvin, Fabienne en Jaira werd het uiteindelijk verdiend 11-4. Het team heeft nu 48 punten uit 16 wedstrijden en staat 10 punten voor op de nr 2, Katwijk. De volgende wedstrijd is op zaterdag 10 maart, thuis tegen Aquadraat, dat 4e staat.

WZC CM1 (Meisjes-C <15) - d'Elft/AZL CM*1: 9-2
Volgende wedstrijd: zaterdag 10 maart, uit tegen ZVL.

WZC CJ*1 (Jongens-C <15) - Alkemade CJ*1: 1-9
Alkemade was sterker. Nadat Dante de gelijkmaker had gemaakt (1-1) liep Alkemade uit en nam zo de winst mee naar huis.
Volgende wedstrijd WZC: zaterdag 10 maart, uit tegen Katwijk

WZC BJ1 (Jongens-B <17) - SVH BJ1: 5-5
Een verrassend gelijkspel! WZC (5e) speelde tegen de koploper een sterke wedstrijd en toonde veel veerkracht. Na een 1-0 voorsprong kwam WZC achter, maar SVH kon niet echt afstand nemen. Van 1-3 werd het gelijk door doelpunten van Nick en Coen. In de laatste periode kwam WZC voor waarna de bezoekers 2 doelpunten maakten. Nog 16 seconden te gaan... Dat was genoeg: op 7 seconden voor het einde maakte Nick de verdiende gelijkmaker onder luid applaus van de tribune. Volgende wedstrijd: zaterdag 3 maart, thuis tegen ZVVS.

SCOM/De Zeehond -WZC AJ1: 4-11
Een wedstrijd waarin veel te zien en te beleven was, met maar liefst 3 strafworpen en een verdiende winst voor WZC. Nadat Vince de score opende, liep WZC uit door doelpunten van Jack, Hidde, Vince en Bogdan. Pas in de 3e periode wist SCOM weer te scoren, maar daar bleef het ook bij. Luke maakte nog 2 doelpunten en Jack benutte een strafworp.
Volgende wedstrijd: zaterdag 10 maart, thuis tegen Donk, dat 2e staat.

d'Elft Heren 6 - WZC Heren 6: 4-3
Een wedstrijd met weinig doelpunten en weinig andere belevenissen, misschien was het tijdstip te vroeg? In het P-klassement staat koploper Kees nu op 13 en Patrick op 5. Dennis liep tegen zijn eerste P aan en Ivo mocht 2 seconden voor tijd voor 20 seconden naar de kant.
Alle heren staan nu samen op de 6e plaats. Volgende wedstrijd: zaterdag 3 maart, thuis tegen DES, dat 4e staat.

MNC Dordrecht Heren 6 - WZC Heren 4: 2-2
De heren waterrugbyers deden het in het grote Dordtse bad rustig aan. Het is daar namelijk koud en vooral erg ver zwemmen.... De thuisploeg dacht er net zo over, wat leidde tot één doelpunt in het eerste part, één in het 3e part en twee in het laatste part. Een verdiend gelijkspel dus; Edwin scoorde alle doelpunten voor WZC.
Volgende wedstrijd: zaterdag 10 maart, thuis tegen Wiekslag
Waterpolo Residentie Heren 2 - WZC Heren 3: 4-10
WZC kwam, scoorde en overwon: vanaf het begin werd de voorsprong genomen en niet meer afgegeven. De teams hebben nu stuivertje gewisseld op de ranglijst: WZC staat 6e. Volgende wedstrijd: zaterdag 17 maart, thuis tegen Alkemade, dat 2e staat.

WZC Heren 1 - Z&PC De Gouwe Heren 1: 6-8
Een leuke wedstrijd, waarbij WZC veel strijd leverde tegen de buren uit Waddinxveen. Uiteindelijk trok de thuisploeg in de laatste periode aan het kortste eind. Het team, dat zich onder leiding van coach Kees Brits goed heeft ontwikkeld dit seizoen, staat nu 6e. De volgende wedstrijd is op zaterdag 24 februari, tegen OZV in Harmelen, dat 10e staat.

WZC Dames 4 - Z&PC De Gouwe Dames 4: 8-4
Het was een mooie zondagmiddag en de dames van WZC hadden zin in revanche voor de verloren uitwedstrijd in het begin van het seizoen. Nadat Mila de openingstreffer van De Gouwe had geneutraliseerd, scoorden Danique, Mila, Sanne, Marit en Larissa, waardoor de eindstand op 8-4 voor de thuisploeg kwam en WZC een plaats steeg in de ranglijst. Volgende wedstrijd: zaterdag 24 maart, thuis tegen Sassenheim.

NieMo-Van Vliet Dames 2 - WZC Dames 3: 6-2
Nadat NieMo uitgelopen was tot 5-0 in het derde part kon Miranda de eerste voor WZC scoren, maar winst zat er niet in voor de bezoekers. Het tweede doelpunt werd gemaakt door Maaike.
De volgende wedstrijd: zaterdag 24 februari, thuis tegen De Vliet Dames 1 is vervallen; volgens schema is nu de thuiswedstrijd op zaterdag 10 maart de volgende wedstrijd, thuis tegen Z&PC.

WZC Dames 2 - d'Elft Dames 1: 7-3
Bij Dames 2 is het aan- en afwezigheidsschema nogal grillig, tot frustratie van coach Rutger. Gelukkig is Femke weer goed hersteld en ook nieuwbakken mama Linda was vandaag weer in het water aanwezig. Na de openingsscore van d'Elft nam WZC door twee doelpunten van Femke de voorsprong en stond die niet meer af.
Volgende wedstrijd: zaterdag 3 maart, bekerwedstrijd thuis tegen Poseidon Dames 1. Poseidon speelt 2e klasse en zou voor 1e klasser WZC geen probleem moeten zijn.
De volgende competitiewedstrijd van WZC is op zaterdag 10 maart, uit tegen ZVVS.

Het Y Dames 1 - WZC Dames 1: 16-5
In het oude zwembad in het winkelcentrum in Amsterdam speelde WZC tegen het sterkere team van Het Y. WZC speelde wel met veel inzet, maar is aanvallend nog niet sterk genoeg waardoor de doelpunten uitbleven. Keepster Dagmar speelde een hele goede wedstrijd en zorgde ervoor dat het puntenverschil niet verder uitliep. De doelpunten van WZC werden gescoord door Nikkie en Marise.
Volgende wedstrijd: zaterdag 24 februari, uit tegen Waterpolo Den Haag

 dagmar het y

Een van de vele reddingen van keepster Dagmar van Leeuwen van SG WZC

WZC index
Twee WZC teams zijn nog steeds ongeslagen, de meiden zijn kampioen en de D1 is hard op weg om het te worden. De andere teams deden het goed: per wedstrijd werd gemiddeld 1,44 wedstrijdpunt behaalde met een licht positief doelsaldo. Heren 1 staat 3e, de jongens B zijn nu 4e, terwijl Heren 6 alweer een plaatsje zakt. Dames 2 is op weg naar de bovenste plaatsen.

Schermafbeelding 2018-02-21 om 17.55.11