gerlof

Met gespannen koppies begon de voorbereiding tegen de studenten uit delft. De tegenstander van deze zaterdag had eerder gewonnen van Wassenaar en het weekend ervoor gelijk gespeeld tegen ZPC Rotterdam.

Aangezien wij vorige week verloren hadden van Rotterdam was niet duidelijk hoe we Wave moesten inschatten.
Heren 2 coryfeeën van deze week zijn: Boy, Jack Joost en Maurice, verder de gebruikelijke namen Gerlof, Tim, Sebastiaan, Mika, Rory en Thijs (Cas was afwezig, net als Jermaine)
Na de eerste periode was het duidelijk dat we niet veel hadden te vrezen van de bezoekers: 5-0 voorsprong

Het algehele beeld van de tegenstander van dit weekend was niet van die aard dat we dachten dat we de wedstrijd nog uit handen zouden geven.
Met tussenstanden van 6-1 en 9-3 beginnen we rustig aan de laatste periode en eindigen we met een klinkende overwinning van 12-6 

Kijken we naar onze klassering op de ranglijst dan moeten we concluderen dat we hoger hadden kunnen staan. Rekening houdend met de nieuwe groep, het spelen van nieuwe systemen, het wennen aan elkaar en het (helaas) niet altijd compleet zijn, staan we met een vierde plek op de ranglijst op een mooie plek en goed onderweg naar een goede eindklassering dit seizoen.

Fijn om te melden is het goede keeperswerk van Gerlof , die deze wedstrijd weer de volledige 4 parten kon meespelen.