Terwijl de competities zich in de beslissende eindfases bevinden, is de Technische Commissie (TC) achter de schermen samen met andere commissies druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De eerste resultaten van de plannen zijn behaald. Eén daarvan is natuurlijk de aanstelling van de nieuwe damestrainer, Ton Kloosterman.

Een ander speerpunt is de uitbereiding van de damesselectie. De TC wil deze selectieteams graag verjongen en verbreden. Om nieuwe speelsters de kans te geven om kennis te maken met onze club, het zwembad, het clubhuis, speelsters en de nieuwe trainer, zijn er op donderdagen in de maanden mei en juni van 21.00 tot 22.30 uur in zwembad De Veur open trainingen. Iedereen die interesse heeft kan gratis en vrijblijvend meedoen.

“We willen de donderdagen in mei en juni graag gebruiken om ons voor te bereiden op volgend seizoen”, laat voorzitter van de TC Martin Savans weten. “Met deze wervingsactie willen we nog zichtbaarder zijn en laten weten dat nieuwe en oude leden van harte welkom zijn. Om onze damesselectieteams nog verder in de goede richting te krijgen, willen we dat er meer onderlinge concurrentie is. Onze nieuwe trainer Ton Kloosterman zal deze trainingen geven. Dan kan hij de groep vast leren kennen en kunnen speelsters zich in de kijker spelen. Bij SG WZC staan we open voor nieuwe speelsters. We nodigen je uit om mee te komen trainen."

Meetrainen met de dames van SG WZC? Dat is wel wat voor mei! 

Meetrainen of meer info? Laat het even weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om de wervingsactie kracht bij te zetten, maakte Dames 1 een geinig filmpje: