Eergisteren, donderdag 9 mei, was de eerste Open Training bij de damesselectie van SG WZC gelijk een groot succes.

De komende donderdagen in mei en juni zijn de trainingen toegankelijk voor waterpolosters met ambitie. Speelsters kunnen kennis maken met onze club, de selectie en onze nieuwe hoofdtrainer Ton Kloosterman.

"Naast de huidige damesselectie waren ook een aantal nieuwe gezichten 'van buitenaf’ aanwezig”, laat Kloosterman weten. “Samen met enkele WZC-jeugdspeelsters lag er een mooie groep in het water en is er goed getraind. Vanavond hadden we veel aandacht voor het verdedigen en de snelle omschakeling naar aanvallen. De aspiratie van de groep spatte er vanaf en er werd intensief gewerkt. Mooi om te zien."

Een van de belangrijke pijlers binnen SG WZC is het sociale aspect en de daarbij behorende gezelligheid. “Nu is er tijd voor een drankje en kunnen we elkaar beter leren kennen”, vervolgt Kloosterman vanuit het clubhuis. “Even bijkomen en gezellig napraten. We leggen hiermee een basis voor een mooi, nieuw seizoen"

De selectie staat open voor versterkingen. Wil jij bij een gezellige sportvereniging met passie en plezier en onderdeel worden van een nieuw avontuur in Zoetermeer? Dan zijn de Open Trainingen een uitgelezen kans om kennis te maken met SG WZC.

De Open Trainingen zijn tot eind juni elke donderdag (behalve 30 mei Hemelvaartsdag) van 21.00 - 22.30 uur in zwembad De Veur. Wij vinden het prettig om te weten als je mee wil trainen. Laat even weten als je mee komt doen bij de trainer, een van de selectiespeelsters of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

IMG 6591