Naast de versterkingen bij dames hebben we ook versterkingen bij de herenselectie., waaronder twee oude bekenden! Mika van Kralingen en Boy van den Bos keren terug naar SG WZC. Daarbij sluiten Cas Hamersma en Thijs van Wijk zich bij hen aan.

Deze vier heren hebben jaren met elkaar gespeeld op landelijk niveau en zij hebben vele successen behaald. Zo zijn ze in de C kampioen geworden en zijn ze 2e op het NK geworden. Verder hebben ze in de B-eredivisie de halve finale in de play-offs om het landskampioenschap behaald en de afgelopen twee jaar hebben ze ook nog eens met de A aspiranten de Regio beker gewonnen en zijn ze kampioen gewordenin de reguliere competitie en tweede op het NK/RK.  
Ook hebben ze een trainingsstage gehad in waterpolowalhalla Montenegro.

"Wij zijn erg blij dat deze vier jongens voor SG WZC hebben gekozen”, aldus Kevin van den Bos, Hoofdtrainer Jeugd. “Deze jongens hebben een onwijs goede basis gekregen bij Widex GZC Donk en zullen daarom voor ons een welkome versterking zijn binnen de herenselectie maar ook bij de Jeugd. We zijn daarom erg blij om te zien dat jongens als Boy en Mika terugkomen naar de club waar het voor hun allemaal is begonnen. Inmiddels met een berg aan ervaring en kwaliteiten. Naast het spelen verheugen wij ons erop dat zij hun kennis en ervaring ook door gaan geven aan de badrand bij de jeugd SG WZC!”

Van harte welkom en succes de aankomende jaren bij SG WZC

V.l.n.r Thijs, Boy, Cas en Mika

V.l.n.r Thijs, Boy, Cas en Mika