Succesvolle eerste Open Training

Eergisteren, donderdag 9 mei, was de eerste Open Training bij de damesselectie van SG WZC gelijk een groot succes.

De komende donderdagen in mei en juni zijn de trainingen toegankelijk voor waterpolosters met ambitie. Speelsters kunnen kennis maken met onze club, de selectie en onze nieuwe hoofdtrainer Ton Kloosterman.

"Naast de huidige damesselectie waren ook een aantal nieuwe gezichten 'van buitenaf’ aanwezig”, laat Kloosterman weten. “Samen met enkele WZC-jeugdspeelsters lag er een mooie groep in het water en is er goed getraind. Vanavond hadden we veel aandacht voor het verdedigen en de snelle omschakeling naar aanvallen. De aspiratie van de groep spatte er vanaf en er werd intensief gewerkt. Mooi om te zien."

Een van de belangrijke pijlers binnen SG WZC is het sociale aspect en de daarbij behorende gezelligheid. “Nu is er tijd voor een drankje en kunnen we elkaar beter leren kennen”, vervolgt Kloosterman vanuit het clubhuis. “Even bijkomen en gezellig napraten. We leggen hiermee een basis voor een mooi, nieuw seizoen"

De selectie staat open voor versterkingen. Wil jij bij een gezellige sportvereniging met passie en plezier en onderdeel worden van een nieuw avontuur in Zoetermeer? Dan zijn de Open Trainingen een uitgelezen kans om kennis te maken met SG WZC.

De Open Trainingen zijn tot eind juni elke donderdag (behalve 30 mei Hemelvaartsdag) van 21.00 - 22.30 uur in zwembad De Veur. Wij vinden het prettig om te weten als je mee wil trainen. Laat even weten als je mee komt doen bij de trainer, een van de selectiespeelsters of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

IMG 6591

Meetrainen met de dames van SG WZC? Dat is wel wat voor mei!

Terwijl de competities zich in de beslissende eindfases bevinden, is de Technische Commissie (TC) achter de schermen samen met andere commissies druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De eerste resultaten van de plannen zijn behaald. Eén daarvan is natuurlijk de aanstelling van de nieuwe damestrainer, Ton Kloosterman.

Een ander speerpunt is de uitbereiding van de damesselectie. De TC wil deze selectieteams graag verjongen en verbreden. Om nieuwe speelsters de kans te geven om kennis te maken met onze club, het zwembad, het clubhuis, speelsters en de nieuwe trainer, zijn er op donderdagen in de maanden mei en juni van 21.00 tot 22.30 uur in zwembad De Veur open trainingen. Iedereen die interesse heeft kan gratis en vrijblijvend meedoen.

“We willen de donderdagen in mei en juni graag gebruiken om ons voor te bereiden op volgend seizoen”, laat voorzitter van de TC Martin Savans weten. “Met deze wervingsactie willen we nog zichtbaarder zijn en laten weten dat nieuwe en oude leden van harte welkom zijn. Om onze damesselectieteams nog verder in de goede richting te krijgen, willen we dat er meer onderlinge concurrentie is. Onze nieuwe trainer Ton Kloosterman zal deze trainingen geven. Dan kan hij de groep vast leren kennen en kunnen speelsters zich in de kijker spelen. Bij SG WZC staan we open voor nieuwe speelsters. We nodigen je uit om mee te komen trainen."

Meetrainen met de dames van SG WZC? Dat is wel wat voor mei! 

Meetrainen of meer info? Laat het even weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om de wervingsactie kracht bij te zetten, maakte Dames 1 een geinig filmpje:

Nieuwe site!

Ik zat in de historie te kijken en zag dat het ruim 10 jaar is geleden dat de eerste site van SG WZC is geintroduceerd. Met de huidige technologische ontwikkelingen begon de site steeds verder achter te lopen. Tijd voor een update! Het heeft wat voeten in aarde gehad maar kan nu zeggen dat nieuwe site eindelijk klaar is voor zijn debuut.

Wat is er allemaal veranderd:

  • Nieuw grafisch ontwerp.

  • Het ontwerp is responsive. Dat wil zeggen dat de site op verschillende devices goed te lezen blijft. Dus zowel op desktop PC's als met mobiel gebruik.

  • Proeftrainingformulier nieuw ontwerp en onder de motorkap aanpassingen.

  • Menu structuur overzichtelijker gemaakt.

  • Security bijgewerkt. De site loopt weer in de pas met beveiliging updates.

  • Tweede upgrade op security gebied is dat de nieuwe site nu gebruik maakt van SSL (https) waardoor alle communicatie tussen de bezoeker en de site versleuteld is. In de browser zul je nu ook een slotje voor de link zien staan.

  • Overgestapt naar nieuwe domein naam. De nieuwe domein naam van de site is sinds een paar maanden gewijzigd van sg-wzc.nl naar sgwzc.nl. Dus zonder koppelteken. Dat is eenvoudiger om op mobiele apparaten in te type en ziet er strakker uit. De oude naam is nog wel actief maar zal je automatisch doorzetten naar de nieuwe naam.

  • De nieuwe naam heeft ook invloed op de domeinnaam van de mail adressen. Die hebben allemaal het domein @sgwzc.nl gekregen. De oude @sg-wzc.nl (met koppelteken) blijft werken. Mail gericht aan de oude domein naam zal automatisch naar het nieuwe worden doorgestuurd. Het is wel raadzaam om je adresboek te updaten en de nieuwe domein naam te gebruiken.

Mochten er nog vragen, fouten of suggesties zijn, dan hoor ik die graag. Stuur mij een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..