1,5 km golven getrotseerd voor een goed doel

Zondag 23 juni vond de 3e editie van de 010 City Swim plaats, in het Martiem district van Rotterdam.

Het was een prachtige dag waarbij 500 deelnemers ter water gingen om 250, 500 of 1500 meter te zwemmen voor het goede doel; het Daniel den Hoed Fonds.

Rutger, Arno, Ivo en Eric hebben 1,5 km golven getrotseerd voor het goede doel. Een mooie prestatie van de heren en trots om op de site te vermelden.

Er werd een record bedrag opgehaald, tijdens de cheque uitreiking stond de teller op € 68.066,- maar de teller is inmiddels verder opgelopen.

Meer info is op de site https://010cityswim.daniel3daagse.nl/

 Arno, Eric en Ivo 1,5 km golven getrotseerd in het maritiem district van Rotterdam
Rutger, Arno, Ivo en Eric hebben 1,5 km golven getrotseerd voor het goede doel.

Succesvolle eerste Open Training

Eergisteren, donderdag 9 mei, was de eerste Open Training bij de damesselectie van SG WZC gelijk een groot succes.

De komende donderdagen in mei en juni zijn de trainingen toegankelijk voor waterpolosters met ambitie. Speelsters kunnen kennis maken met onze club, de selectie en onze nieuwe hoofdtrainer Ton Kloosterman.

"Naast de huidige damesselectie waren ook een aantal nieuwe gezichten 'van buitenaf’ aanwezig”, laat Kloosterman weten. “Samen met enkele WZC-jeugdspeelsters lag er een mooie groep in het water en is er goed getraind. Vanavond hadden we veel aandacht voor het verdedigen en de snelle omschakeling naar aanvallen. De aspiratie van de groep spatte er vanaf en er werd intensief gewerkt. Mooi om te zien."

Een van de belangrijke pijlers binnen SG WZC is het sociale aspect en de daarbij behorende gezelligheid. “Nu is er tijd voor een drankje en kunnen we elkaar beter leren kennen”, vervolgt Kloosterman vanuit het clubhuis. “Even bijkomen en gezellig napraten. We leggen hiermee een basis voor een mooi, nieuw seizoen"

De selectie staat open voor versterkingen. Wil jij bij een gezellige sportvereniging met passie en plezier en onderdeel worden van een nieuw avontuur in Zoetermeer? Dan zijn de Open Trainingen een uitgelezen kans om kennis te maken met SG WZC.

De Open Trainingen zijn tot eind juni elke donderdag (behalve 30 mei Hemelvaartsdag) van 21.00 - 22.30 uur in zwembad De Veur. Wij vinden het prettig om te weten als je mee wil trainen. Laat even weten als je mee komt doen bij de trainer, een van de selectiespeelsters of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

IMG 6591

Meetrainen met de dames van SG WZC? Dat is wel wat voor mei!

Terwijl de competities zich in de beslissende eindfases bevinden, is de Technische Commissie (TC) achter de schermen samen met andere commissies druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De eerste resultaten van de plannen zijn behaald. Eén daarvan is natuurlijk de aanstelling van de nieuwe damestrainer, Ton Kloosterman.

Een ander speerpunt is de uitbereiding van de damesselectie. De TC wil deze selectieteams graag verjongen en verbreden. Om nieuwe speelsters de kans te geven om kennis te maken met onze club, het zwembad, het clubhuis, speelsters en de nieuwe trainer, zijn er op donderdagen in de maanden mei en juni van 21.00 tot 22.30 uur in zwembad De Veur open trainingen. Iedereen die interesse heeft kan gratis en vrijblijvend meedoen.

“We willen de donderdagen in mei en juni graag gebruiken om ons voor te bereiden op volgend seizoen”, laat voorzitter van de TC Martin Savans weten. “Met deze wervingsactie willen we nog zichtbaarder zijn en laten weten dat nieuwe en oude leden van harte welkom zijn. Om onze damesselectieteams nog verder in de goede richting te krijgen, willen we dat er meer onderlinge concurrentie is. Onze nieuwe trainer Ton Kloosterman zal deze trainingen geven. Dan kan hij de groep vast leren kennen en kunnen speelsters zich in de kijker spelen. Bij SG WZC staan we open voor nieuwe speelsters. We nodigen je uit om mee te komen trainen."

Meetrainen met de dames van SG WZC? Dat is wel wat voor mei! 

Meetrainen of meer info? Laat het even weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om de wervingsactie kracht bij te zetten, maakte Dames 1 een geinig filmpje:

Meer artikelen...

  1. Nieuwe site!