In de waterpolo-agenda kenmerkt de maand februari zich door het grotendeels ontbreken van competitiewedstrijden. Zo waren gisteren slechts twee van onze 18 teams actief. In Leiderdorp won Heren 7 met 6-3 van Aquadraat 4, terwijl de jongens en meisjes van de DG2 in Leiderdorp met 10-1 verloren van NieMo Barracude DG1. Voordat we de periode van de voorjaarsvakantie in gaan, staat er nog één wedstrijd op het programma: zaterdag speelt Heren 1 om 19.25 uur thuis tegen Wave 1. Kom vooral onze mannen aanmoedigen. Zij zijn hard op weg naar een mogelijk kampioenschap en kunnen daarbij jouw aanmoedigingen goed gebruiken!

2023 02 11 foto02 kopie 2023-02-11-foto01_kopie.jpgVoor velen was het hoogtepunt van dit weekend de viering van het 50-jarig bestaan van ZVZ; de basisvereniging die samen met WVZ al voor het 15e seizoen SG WZC vormt. Natuurlijk liet men deze mijlpaal niet zomaar voorbij gaan. Gisteren was er een groot jubileumfeest in “het Wapen van Zoetermeer” voor leden, oud-leden en hun partners. Met zo’n 225 gasten werd tot in de late uurtjes gezellig bijgekletst en natuurlijk ook gedanst op ook de muziek van Disco la Piovra.

 


2023 02 11 foto03 kopieUit betrouwbare bron vernamen wij dat ook de C-meiden een gezellige avond hadden georganiseerd. Met z’n 10-en hadden de aanstormende dames afgesproken bij Dekker Sport, waar eerst gebowld werd en aansluitend gezamenlijk werd gegeten. Erg leuk! Organiseer jij ook iets samen met je team? Leuk als je ons dan een foto met korte omschrijving erbij stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij plaatsen jouw foto dan graag op onze sociale media.