vakantie

Op dit moment begint alweer de laatste trainingsweek van dit waterpoloseizoen. Op vrijdag 30 juni is de allerlaatste trainingsdag van een in veel opzichten succesvol waterpolojaar. Maar liefst vijf teams behaalden het kampioenschap. We hopen natuurlijk stiekem dat het in het nieuwe seizoen ook zo goed gaat!

Maar dan de laatste trainingssessies: Verschillende jeugdteams maken daarvan echt iets feestelijks. Net als vorig jaar zijn aanstaande zondag (25-6) tijdens de training van de E- en F-jes en tevens C-meisjes alle ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s van harte welkom om mee te doen. Ze kunnen dan zelf ervaren hoe leuk en zwaar waterpolo is. 

Ook bij de training van de D-tjes op woensdag (28-6) mag iedereen lekker meebadderen. Bij beide trainingen staat het ‘fun-element’ uiteraard centraal. Bij deze temperaturen is het zeker geen straf om lekker even een duik te nemen.

Natuurlijk zijn we erg benieuwd of er ook bij de seniorenteams sprake is van een bijzondere afsluiting van het trainingsseizoen. Stuur ons vooral al je gekke foto’s naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan plaatsen wij die graag hier!

Voor nu veel plezier bij de laatste trainingen. De trainingen voor het nieuwe seizoen starten vanaf maandag 21 augustus. Maar let op: Vanaf maandag 7 augustus beginnen we al in De Veur met zwemtrainingen, zodat je tijdig weer je conditie kunt opbouwen. Dit gaat volgens het volgende rooster:

maandag     19.30-20.30 uur (alle jeugd) 
maandag     20.30-21.30 uur (dames- en heren niet selectie) 
dinsdag       20.00-21.30 uur (dames- en herenselectie) 
donderdag  19.30-21.00 uur (dames- en herenselectie) 
vrijdag         19.30-20.30 uur (alle jeugd) 
vrijdag         20.30-21.30 uur (dames- en heren niet selectie)

We zien jullie graag weer massaal terug!

Dan nog even dit: We zijn nog steeds hard op zoek naar een voorzitter, vicevoorzitter en secretaris voor onze Waterpolocommissie (WPC).
De Seniorencommissie (SC) is gelukkig al bijna compleet, maar we zoeken nog wel één of twee mannen die de heren niet-selectie willen vertegenwoordigen.
Wie neemt de uitdaging aan? We ontvangen graag jouw bericht op
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Allemaal een hele fijne vakantie gewenst!