Marc van Veen

De trainingen zijn nog maar net afgelopen en iedereen kan eigenlijk al niet wachten tot aankomend seizoen. Dit geldt ook voor de heren van de herenselectie, die nog een versterking toe hebben mogen voegen!

Na Jesper Rook zijn wij blij om bekend te maken dat Marc van Veen aankomend seizoen aansluit bij de herenselectie van SG WZC. Marc is met zijn nog maar 27 jaar jong, bijna 28, een zeer ervaren en bekende speler binnen de nationale waterpolo wereld.

De Hagenaar woonachtig in Zoetermeer heeft besloten om na een korte onderbreking weer te beginnen met waterpolo. Marc heeft alle nationale jeugdteams doorlopen en heeft de afgelopen 15 jaar lang furore gemaakt bij HZ ZIAN, AZC en het toenmalige De Zijl. 

Ook de coach van heren 1 is bij met deze versterking. ‘Marc is een veelzijdige speler die eigenlijk op elke positie terecht kan, behoudt de rust en kan op de juiste momenten beslissend zijn. Met al zijn ervaring en kwaliteit zal hij gaan bijdragen aan de ontwikkeling van de jongere spelers binnen de selectie!’ aldus Leon de Kleer. 

Hiermee is de selectie van coach Leon de Kleer voor aankomend seizoen compleet en hopen we met deze enthousiaste groep een mooie prestatie neer te zetten! Wij hopen jullie natuurlijk allemaal aankomend seizoen vaak te zien om ons aan te moedigen bij de wedstrijden in de Veur!