Het kabinet heeft de maatregelen versoepeld, zodat kinderen en jongeren tot en met 18 jaar vanaf 29 april buiten met elkaar mogen sporten. 
Dat is ook goed nieuws voor onze de jeugd, zeker nu we ook toestemming van de Gemeente hebben. 
Vanaf woensdag 6 mei gaan we daarom buitentrainingen op het gras verzorgen en daar zijn we blij mee. 
De leeftijdsgroep 13-18 jaar zal daar bij wel anderhalve meter afstand tot elkaar moeten houden. De ouderen moeten helaas nog even geduld hebben.

Voor onze jeugd betekent dit dat vanaf woensdag 6 mei er buitentrainingen op het gras georganiseerd gaan worden op het grasveld bij De Veur. 
Het is wel duidelijk dat er geen mensen “langs de lijn” mogen staan, dus dat wordt brengen en halen van de kinderen. 
Zorg dat de kinderen niet langer dan10 minuten van tevoren aanwezig zijn en weet dat je je niet kunt omkleden en ook niet naar het toilet kunt tijdens de training, want De Veur is niet open.Verdere informatie is met de Jeugd gedeeld via de mail. 

Samen met de trainers en in overleg met jullie is er een mooi schema gemaakt:

Schermafbeelding 2020 04 30 om 22.29.13

De KNZB is in overleg met organisaties in de zwembranche om tot een concreet plan te komen voor de periode na 20 mei. Denk hierbij aan protocollen, het openstellen van zwembaden, et cetera. De Gemeente zal aangeven of een zwembad open mag of niet en wat en wanneer een vereniging iets kan gaan doen. Er zal dus altijd toestemming van de Gemeente nodig zijn.

Meer informatie is hier te vinden.